Meezeilen, kooi of hut huren op een zeiljacht

Meezeilen, een hut op een zeiljacht huren

Een kooi of hut op een zeiljacht huren of te wel meezeilen.

Een hut of kooi huur (meezeilen) kan in verschillende landen. Vaak is het een hut of kooi huren, meezeilen, op het jacht van de flottielje begeleiding, maar er zijn ook eigenaren met een jacht die hutten verhuren omdat ze het leuk vinden om andere mensen te laten mee zeilen en ook op die manier in het onderhoud van het zeiljacht etc. te kunnen voorzien.

Je kunt bv. een hut op een zeiljacht huren in GRIEKENLAND, KROATIE en TURKIJE, maar ook in de CARIBBEAN en de BRITISH VIRGIN ISLANDS.

Bij het huren van een kooi of hut op een zeiljacht betaal je voor de kooi  of hut en daarnaast wordt er nog een boordkas gemaakt waarin iedere opvarende (behalve de schipper) geld stort voor de dagelijkse onkosten.  

Op zo'n meezeiljacht zitten meestal meerdere mensen die ook een kooi of hut gehuurd hebben voor het mee zeilen. Het is dus een 'gemengd' gezelschap. Als het op een jacht van de flottielje begeleiding is, dan zijn er ook nog andere jachten in de groep.  Dus gezellig, met nog meer mensen.  Ook kun je een hut op een GULET huren of de gehele Gulet met bemanning huren.


een zeiljacht met schipper huren

Een zeiljacht met schipper huren.

Je kunt ook een heel zeiljacht met schipper huren en zo meezeilen.

Als je niet zelf kunt zeilen kun je zo toch van een heerlijke mee zeilen zeilvakantie genieten. In de meeste landen zijn zeiljachten te huur met schipper.

Je kunt dit doen met je gezin, een stel vrienden of vriendinnen of gewoon met z'n tweetjes. Voordeel van mee zeilen op een zeiljacht met schipper is dat je samen met de schipper je eigen koers kunt bepalen. Je maakt dus zelf uit wanneer en waar je heen gaat.

Wil je een dagje in de haven blijven liggen en een autootje huren om het 'achterland' te bekijken, het kan allemaal. Jij bepaalt zelf wat je wilt. 

Je bent dan met je 'eigen' groepje en je betaalt voor het hele zeiljacht en extra voor de schipper en die wordt ook vrijgehouden met het eten. Je kunt zo'n zeiljacht met schipper huren in de meeste landen, zoals SPANJE, PORTUGAL, FRANKRIJK, ITALIE, KROATIE, MONTENEGRO, GRIEKENLANDTURKIJE, de Caribbean en Can. Eilanden.

Behalve een modern zeiljacht, kun je ook een GULET huren (traditioneel houten vaartuig) of een hut op een Gulet.Wat is het:

Een kooi of een hut huren op een zeiljacht met schipper voor een heerlijke relaxte en luxe zeilvakantie kan bij SPECIAL FEELING zeilvakanties op verschillende manieren en in meerdere landen. In tegenstelling tot flottieljezeilen en bareboatzeilen hoef je bij de huur van een kooi of hut NIET zelf te kunnen zeilen. Als je dat wilt mag je wel meehelpen met het zeilen etc. Ook kan de schipper je les geven (tegen een extra vergoeding). Je kunt een hut (of kooi) huren op een zeiljacht waarop ook andere gasten een hut hebben, of je kunt een heel zeiljacht met schipper huren. Als er ook andere gasten aan boord zin dan wordt er samen met hen en de schipper een route bepaald. Als je een heel jacht met schipper huurt dan bepaal je zelf samen met de schipper hoe en wanneer je vaart.  Behalve een kooi op een modern zeiljacht kun je ook een hut huren op een GULET voor een luxe Guletzeilvakantie, of op een SUPER zeiljacht of SUPER motorjacht voor een luxe vaarvakantie.


HOE WERKT HET:

Je huurt via ons een hut op een zeiljacht of een Gulet en daarvoor betaal je een bepaald bedrag. daarnaast zijn er nog bijkomende kosten zoals voor het ontbijt, lunch, drankjes aan boord, eventuele havengelden, verbruikte brandstof  en de eindschoonmaak van het jacht. Daarvoor stort iedere opvarende (behalve de schipper) aan het begin van de vakantie een bepaalde som geld in de BOORDKAS. Als deze leeg is moet er bij gestort worden en als er over is krijg je geld terug.


Meezeilen op een CATAMARAN vanaf IBIZA.

Vanaf begin juli tot eind september.

Het is mogelijk om voor 1 dag of meerdere dagen mee te zeilen.

De gehele bakboord romp staat dan tot je beschikking.

Geschikt voor 4 (volwassen) personen en eventueel 1 klein kind.

 

Dag prijs :1000,-

Week prijs: 5000,-

 

 

Inclusief Bedlinnen, gebruik van bijboot, sups, duikcompressor, 3 koelkasten, 2 ovens en BBQ.

Exclusief vliegticket;  Schoonmaak €95,-;  Wasserette €30,-; Diesel € +/- 50 per week afhankelijk van de wensen van de gast en en vaarplan.

Exclusief eten en drinken aan boord; Exclusief kosten op het land 


Voor meer informatie vul het aanvraagformulier in of stuur een mailtje met uw wensen naar info@specialfeeling.nl :

  • waar wilt u gaan zeilen
  • wanneer wilt u dit
  • met hoeveel personen (grootte van het jacht)


 

en u krijgt binnen 24 uur antwoord van ons.

 

Bij voorbaat dank,

het TEAM van SPECIAL FEELING zeilvakanties