Een speciale vakantie met Special Gulet cruises

Kidscruise op een Gulet in Turkije
Gulet huren in Turkije voor Kids cruises

Speciale cruises voor ouders met kinderen: de KIDSCRUISE !

Schip AHOY!...Piraten !!!

Net als elk jaar organiseren we dit jaar ook weer in TURKIJE een speciale vakantie met kinderen. Een zeilvakantie met andere families en hun kinderen. En natuurlijk ontvangen we ook alleenreizende papa's en mama’s aan boord met hun kroost. In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie hebben wij veel kinderen aan boord. De kidscruise organiseren wij met vertrek: 4 mei (meivakantie) ; 09 juli ; 16 juli ; 23 juli ; 30 juli ; 6 aug. ; 15 okt (herfstvakantie) In de zomervakantie wordt de kidscruise gezeild met grote 16 persoons zeilschepen: zoals zeilschip ARAGO

Yoga cruises op Gulet in Turkije
Gulet huren in Turkije voor Yoga cruises

YOGA + ZON + ZEE + ZEILEN = YOGACRUISE

Ben je toe aan een nieuwe dosis vitamine 'D' en moet je nodig geestelijk ontslakken ? Ga dan mee op deze unieke yoga vakantie in TURKIJE. Zeilervaring heb je er niet voor nodig, het schip wordt gezeild door een professionele bemanning. Geniet een week lang van de zon en beoefen yoga aan boord van een traditioneel zeiljacht terwijl je langs de kusten van Turkije zeilt. Tijdens deze Blue Cruise met yoga maken we een leuke combinatie met het idyllische Griekse eilandje Symni. Griekenland op z'n best !  Al zeilend geniet je 7 dagen lang van wisselende yoga plekken. Inmiddels hebben wij al veel bijzondere plekjes voor jullie ontdekt. Op een verlaten strandje, aan boord , op een houten steiger, op het dak van een hotel, op het binnenplein van een kerkje. boven op een berg, plekken waar je alleen per schip kunt komen... Twee dingen hebben de door ons geselecteerde plekken met elkaar gemeen: een schitterend uitzicht en serene rust.


Naturisme en zeilen op een Gulet in Turkije
Gulet huren in Turkije Naturisme & zeilen

Naturisme en zeilen...waarom niet ?

Ook dit jaar organiseren we weer een naturistische zeilvakantie/ blue cruise in TURKIJE in combinatie met Griekenland. De naturistische zeilvakantie (blue cruise) wordt begin september gezeild, omdat het dan minder druk is en de temperatuur van het water heerlijk is.  Deze naturistencruises zijn gelijk aan onze 'normale' Gulet cruises, met het enige verschil dat er alleen maar naturisen aan boord zijn. We houden te allen tijde rekening met de privacy van onze gasten en zoeken verlaten baaitjes op waar geen andere schepen komen, zodat er volop in alle rust kan worden genoten. De kapitein van dit schip heeft veel ervaring en kent het zeilgebied zo goed als zijn broekzak. Hij weet dan ook als geen ander om de mooiste plekken te vinden, waar je ongestoord kan genieten. Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en mooie verlaten baaitjes bezoeken. Genieten van de natuur en van de zonsopgang na een nachtje slapen op het dek om vervolgens meteen het water in te plonzen. Dat alles kan!


Speciale Gulet detox cruises in Turkije
Gulet in Turkije huren voor Detox cruises

Maak een frisse start.

Op weg naar een gezonde, bewuste en vitale levensstijl door middel van beweging, gezonde voeding, ontspanning op zowel fysiek als mentaal gebied. Tijdens de Detox cruise in TURKIJE kun je rekenen op professionele steun en begeleiding. Zo zijn er behalve detox en sapvastenkuur ook prettige yoga lessen uiteraard gericht op het reinigen van de organen. Een van de beste manieren om de switch naar een gezonde positieve levensstijl te maken, is om te starten met een detox programma. Een grote schoonmaak van je darmen en lijf om je van, misschien wel jarenlange opgebouwde gif- en afvalstoffen, te ontdoen. Met dit Detoxprogamma kun je jezelf een frisse start geven met als resultaat een opgeschoond en vitaal lichaam en een heldere geest.