Flottielje zeilen in Griekenland, wij zijn al jaren DE specialist

Flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas en Corfu
Flottieljezeilen in Griekenland met Special Feeling zeilvakanties
Flottieljezeilen in Griekenland in de Ionische Zee vanuit Lefkas
Flottieljezeilen Lefkas

Flottieljezeilen vanuit Lefkas.

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Griekenland vanuit Lefkas. Onze flottieljes varen al sinds 1995 in de Ionische Zee. Onze flottieljes zijn klein (max. 6 - 7 boten) en altijd heel gezellig.

Je geen zorgen te hoeven maken over het weer en de route. Onze flottieljeleider doet dat voor je. Hij kent alle mooie baaitjes en leuke plaatsjes. Hij geeft elke ochtend een briefing over het weer en waar de flottielje die dag heen gaat. Gezellig met z'n allen elke dag weer naar een volgende plaats zeilen. Je kunt daarbij je eigen route varen, zolang je aan het eind van de middag maar in de afgesproken plaats komt. Daar is de flottieljeleider dan al om je, indien nodig, te helpen met afmeren.

Behalve flottieljezeilen is bareboatzeilen vanuit Lefkas ook mogelijk.

gezellig samen dineren met de flottielje
gezellig samen dineren met de flottielje

Je doet net wat je zelf wilt.

's Avonds gezellig met de hele flottielje dineren op het terras van een gezellige taverna. of, als je dat wilt, met je eigen bemanning.

Een gezellige BBQ met de flottielje
Een gezellige BBQ met de flottielje

Of wat te denken van een echte BBQ op een strandje met een echt kampvuur ! Het is allemaal mogelijk. De route van onze flottieljes brengt je vanuit Lefkas o.a. naar de eilanden Meganissi, Kastos, Kalamos, Ithaka. Keffalonie en zelfs Zakinthos. Ook zijn er flottieljes richting Corfu.


Download
2-weekse flottieljeroute vanuit Lefkas
14 daagse voorbeeld route vanuit Lefkas
14-daagse Voorbeeld route lefkas.pdf
Adobe Acrobat document 270.5 KB

Flottieljezeilen in Griekenland in de Ionische Zee vanuit Corfu
Flottieljezeilen Corfu

Flottieljezeilen vanuit Corfu.

Zeiljachten te huur voor gezellige flottielje zeilvakanties kan ook vanuit Corfu. In dit noordelijke gedeelte van de Ionische Zee zeil je niet alleen naar de schitterende baaitjes aan de oostkust van het eiland Corfu, maar je gaat ook maar het vaste land zoals de plaatsjes Plataria, Mourtos en Parga

Behalve flottieljezeilen is bareboatzeilen vanuit

Corfu ook mogelijk.  

Flottieljezeilen naar Parga
Flottieljezeilen naar Parga

Tegenover Parga liggen de Paxos eilanden met het mooie plaatsje Gayos en de schitterende baai van Lakka met het azuur helder blauw water. Vandaar terug, via het oude vissersplaatsje Petreti en het oude fort van Corfu stad, naar de Marina van Gouvia.

flottieljezeilen vanuit Corfu
taverna aan zee

Een flottielje zeilvakantie om nooit te vergeten en onze flottieljeleider, die hier al bijna 20 jaar rondvaart, zorgt ervoor dat jullie een fantastische week beleven.


Flottieljezeilen in Griekenland in de Saronische Golf vanuit Athene
Flottieljezeilen Athene

Flottieljezeilen vanuit Athene.

Zeilen in een flottielje. In de ochtend de uitgebreide kennis en kunde van de flottieljeleider. Overdag de privacy van je eigen (gehuurde) zeiljacht en 's avonds (als je dat wilt) de gezelligheid van je mede flottielje zeilers tijdens het diner. Het is maar net wat jezelf wilt. Jij bepaalt hoe je zeilvakantie er uit ziet en onze flottieljeleider helpt je daarbij.

Behalve flottieljezeilen is bareboatzeilen vanuit Athene ook mogelijk.

Flottieljezeilen vanuit Athene
Flottieljezeilen vanuit Athene

De flottielje begint in Athene vanuit Marina Kalamaki en gaat zo richting de Peleponesos.

Onderweg worden verschillende eilanden aangedaan zoals Poros, Spetses en Hydra en nog veel meer leuke en interessante plaatsjes.

Flottieljezeilen naar Spetses
Flottieljezeilen naar Spetses

Zowel 1-weekse als 2-weekse flottieljetochten.

Vanuit AThene naar de Cyclkaden en de Saronisachr Golf naar Poros en de Peleponissos.

 

 

 

 


Download
2-weekse flottieljeroute vanuit Athene
14-daagse voorbeeld route Athene
14 daagse flottieljeroute vanuit Athene.
Adobe Acrobat document 366.0 KB


HOE WERKT HET:

U geeft uw wensen aan ons door (bv. waar en wanneer u wilt en met hoeveel personen). Wij kijken dan wat we voor u hebben en mailen u diverse aanbiedingen. Als er een zeiljacht naar uw keuze bijzit, dan boekt u die bij ons. Eventuele verzekeringen  Zoals de Borg verzekering, reis- en of annuleringsverzekering kunnen wij ook voor u regelen. Vluchten kunnen wij ook voor u verzorgen, maar die kunt u ook zelf 'online' boeken. Verder hoeft U niets meer te doen. Uw zeilvakantie begint als U in het vliegtuig stapt. Op de plaats van aankomst staat een taxi voor U klaar om U naar de boot te brengen. Er wordt dan ingecheckt en 's avonds gaan we gezamenlijk gezellig uit eten, in een van de vele taverna's, om elkaar een beetje te leren kennen. De volgende ochtend wordt door de Flottieljeleiding een 'briefing' gegeven waarin o.a verteld wordt wat de weersverwachting voor die dag is, wat onderweg leuke baaitjes zijn om voor anker te gaan, om lekker te gaan lunchen of heerlijk te zwemmen, en waar de tocht die dag naar toe gaat. Dit gebeurd elke ochtend. Daarna kunt U uw eigen gang gaan, d.w.z. U kunt gaan en staan waar en wanneer U wilt, of U kunt bij het moederschip in de buurt blijven. De bedoeling is dat U in ieder geval tegen de avond in de afgesproken haven of baai aankomt, waar het moederschip al aanwezig is om U eventueel te helpen bij het afmeren of ankeren. Gedurende de hele dag staat de marifoon op het moederschip (en ook op al de andere flottieljeschepen) op een van te voren afgesproken kanaal, open zodat U, wanneer U dit wilt, contact op kunt nemen met het moederschip of een van de andere schepen. Uiteraard kan dit tegenwoordig ook met de mobiele telefoon echter dit kost geld en de marifoon is gratis. 's Avonds kunt U aan boord gaan eten of met U eigen bemanning uit eten gaan. U kunt natuurlijk ook met de groep en Flottieljeleiding gezellig op het terras van een taverna gaan dineren. (De Flottieljeleiding weet de beste/leukste restaurantjes en kan van te voren plaatsen reserveren.)

U bent bij ons geheel vrij om te doen wat u zelf wilt. VRIJHEID...BLIJHEID. Alles mag....niets moet, is ons motto.


Voor meer informatie vul het aanvraagformulier in of stuur een mailtje met uw wensen naar info@specialfeeling.nl :

  • waar wilt u gaan zeilen
  • wanneer wilt u dit
  • met hoeveel personen (grootte van het jacht)

 

 

en u krijgt binnen 24 uur antwoord van ons.

 

Bij voorbaat dank,

het TEAM van SPECIAL FEELING zeilvakanties