een zeiljacht huren voor een flottieljezeilen zeilvakantie
Zeiljachten te huur voor flottieljezeilen zeilvakanties in Griekenland, Kroatië, Turkije, Italië en de Caribbean


Flottieljezeilen, een zeiljacht huren

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen, wij zijn de specialist

Flottieljezeilen in de landen rond de Middellandse Zee en de Carieb.

Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Griekenland
flottieljezeilen in Griekenland

Griekenland

Zeiljachten te huur voor  flottieljezeilen zeilvakanties kan in Griekenland. De flottielje zeilen tochten beginnen iedere zaterdag vanaf eind april tot eind oktober.

Je kunt een zeiljacht huren voor flottieljezeilen vanuit:

 

CORFU

LEFKAS

ATHENE


Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Kroatie
Flottieljezeilen in Kroatie

Kroatië

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen.

Zeilvakanties, zeiljachten te huur voor flottielje zeilen in Kroatië in de maanden juli en augustus met de start op iedere zaterdag. Zeiljacht huren voor flottieljezeilen kan o.a. vanuit:

 

PULA

SUKOSAN

SPLIT


F\Een zeiljacht hure3n voor flottieljezeilen in Turkije
Flottieljezeilen in Turkije

Turkije

Flottieljezeilen zeilvakanties in Turkije. Een zeiljacht huren voor een schitterende flottielje zeilen tocht kan het hele seizoen, vanaf eind april tot eind oktober, de Flottielje zeilen tochten beginnen op iedere zaterdag, o.a. vanuit:

 

BODRUM

GOCEK

FETHIYE


Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in Italie vanuit Salerno
Flottieljezeilen in Italie

Italië

Een zeiljacht huren voor flottielje zeilen zeilvakanties. Zeiljachten te huur in Italië voor twee flottielje zeilen.  Flottieljezeilen  van 16 - 23 juli van en naar Salerno en een 2-weekse One-Way flottieljezeilen tocht van Salerno naar Tropea. Beide flottielje zeilen tochten starten in  

 

SALERNO


Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen in de Caribbean
Flottieljezeilen in de Caribbean

Caribbean

Zeiljachten te huur voor flottieljezeilen zeilvakanties in de Caribbean. 

In Maart en in November varen we met enkele 1- en 2-weekse flottieljes in de Caribbean vanuit Le Marin  

MARTINIQUE

 

en vanuit Tortola op de

BRITISH VIRGIN ISLANDS Een zeiljacht huren voor flottieljezeilen bij Special Feeling zeilvakanties .

Een flottielje zeilvakantie kan bij SPECIAL FEELING zeilvakanties o.a. in de volgende landen : Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije en in de Caribbean

Flottieljezeilen is zeilen in groepsverband (dit in tegenstelling tot bareboatzeilen, waarbij u zelfstandig vaart).  Dit houdt in dat U met uw gezin, familie of vrienden (vriendinnen) een boot huurt (minimaal 1 personen moet goed kunnen zeilen en een 2-de persoon, redelijk). Gezellig met een aantal zeiljachten van eiland naar eiland varen. Ook heel leuk voor gezinnen met kinderen.

Je geen zorgen te hoeven maken over weer, route en een plaatsje in de haven. Heerlijk toch ! U heeft geen zin om er alleen op uit te trekken of U wilt de gezelligheid van een groep en U vindt het wel prettig dat er, wanneer dat nodig is, hulp aanwezig is. Dan kunt U 'in groepsverband' en onder begeleiding van een moederschip met de flottieljeleider gaan varen. Soms is het mogelijk om op het moederschip een kooi of hut te boeken of u kunt (als u met meerdere personen bent) een zeiljacht met schipper huren en zo met de flottielje meevaren. 

 


HOE WERKT HET:

U geeft uw wensen aan ons door (bv. waar en wanneer u wilt en met hoeveel personen). Wij kijken dan wat we voor u hebben en mailen u diverse aanbiedingen. Als er een zeiljacht naar uw keuze bijzit, dan boekt u die bij ons. Eventuele verzekeringen  Zoals de Borg verzekering, reis- en of annuleringsverzekering kunnen wij ook voor u regelen. Vluchten kunnen wij ook voor u verzorgen, maar die kunt u ook zelf 'online' boeken. Verder hoeft U niets meer te doen. Uw zeilvakantie begint als U in het vliegtuig stapt. Op de plaats van aankomst staat een taxi voor U klaar om U naar de boot te brengen. Er wordt dan ingecheckt en 's avonds gaan we gezamenlijk gezellig uit eten, in een van de vele taverna's, om elkaar een beetje te leren kennen. De volgende ochtend wordt door de Flottieljeleiding een 'briefing' gegeven waarin o.a verteld wordt wat de weersverwachting voor die dag is, wat onderweg leuke baaitjes zijn om voor anker te gaan, om lekker te gaan lunchen of heerlijk te zwemmen, en waar de tocht die dag naar toe gaat. Dit gebeurd elke ochtend. Daarna kunt U uw eigen gang gaan, d.w.z. U kunt gaan en staan waar en wanneer U wilt, of U kunt bij het moederschip in de buurt blijven. De bedoeling is dat U in ieder geval tegen de avond in de afgesproken haven of baai aankomt, waar het moederschip al aanwezig is om U eventueel te helpen bij het afmeren of ankeren. Gedurende de hele dag staat de marifoon op het moederschip (en ook op al de andere flottieljeschepen) op een van te voren afgesproken kanaal, open zodat U, wanneer U dit wilt, contact op kunt nemen met het moederschip of een van de andere schepen. Uiteraard kan dit tegenwoordig ook met de mobiele telefoon echter dit kost geld en de marifoon is gratis. 's Avonds kunt U aan boord gaan eten of met U eigen bemanning uit eten gaan. U kunt natuurlijk ook met de groep en Flottieljeleiding gezellig op het terras van een taverna gaan dineren. (De Flottieljeleiding weet de beste/leukste restaurantjes en kan van te voren plaatsen reserveren.)

U bent bij ons geheel vrij om te doen wat u zelf wilt. VRIJHEID...BLIJHEID. Alles mag...niets moet,  is ons motto.

 

 

 

 

 

Belangrijk bij het flottieljezeilen is dat er een goede en kundige FLOTTIELJEBEGELEIDING aanwezig is.

Onze flottieljeleider 'GERRIT' doet dit al meer dan 20 jaar en kent de IONISCHE ZEE op z'n duimpje.

Hij is behalve een hele goede en vriendelijke flottieljeleider die vol passie onze flottieljes in de IONISCHE ZEE begeleidt, ook nog eens een bekwaam monteur en elektricienMocht er zich dus eens een probleempje voordoen, dan kan hij dat meestal in 'no time' fiksen. Voor reacties van onze klanten over Gerrit, lees de referenties 

 


Voor meer informatie vul het aanvraagformulier in of stuur een mailtje met uw wensen naar info@specialfeeling.nl :

  • waar wilt u gaan zeilen
  • wanneer wilt u dit
  • met hoeveel personen (grootte van het jacht)


 

en u krijgt binnen 24 uur antwoord van ons.

 

Bij voorbaat dank,

het TEAM van SPECIAL FEELING zeilvakanties