Een zeiljacht huren voor Bareboat zeilen

Special feeling zeilvakanties, zeiljachten te huur, jacht huur, een zeiljacht huren voor bareboat- en flottieljezeilen.
Een zeiljacht huren voor zeilvakanties zowel jacht huur (bareboatzeilen) als flottieljezeilen en meezeilen (huthuur) bij Special Feeling Zeilvakanties

Een zeiljacht huren voor een bareboat zeilvakantie in diverse landen ter wereld.       Uw droomvakantie realiteit.

U kunt een zeiljacht huren (met of zonder schipper) voor zeilvakanties in heel veel landen ter wereld. Bv. in de  CARIBBEAN (Carieb) vanaf Martinique, St. Maarten, St, Lucia en de Grenadines en zelfs vanuit Tortola op de Britse Maagden Eilanden (BFI, British Virgin Islands) of Florida.

In de Atlantische Oceaan kan dat vanaf de CANARISCHE EILANDEN, de AZOREN en de KAAP VERDISCHE EILANDEN.

Maar ook dichter bij huis hebben wij zeiljachten te huur voor zeilvakanties vanuit o.a.

NEDERLAND, BELGIE, ENGELAND, SCHOTLAND, POLEN, DENEMARKENFINLAND, NOORWEGEN, ZWEDEN, FRANKRIJK, SPANJE, PORTUGALITALIE, SLOVENIEMONTENEGROKROATIEGRIEKENLANDTURKIJE en MALTA.

Jacht huur is ook mogelijk in de STILLE OCEAAN en de INDISCHE OCEAAN.


Wat is Bareboat zeilen nu eigenlijk ?

Als u bareboat gaat zeilen dan huurt u een zeiljacht en gaat daar zelfstandig mee zeilen, dus zonder begeleiding van een moederschip zoals met flottieljezeilen.

Bij bareboatzeilen moet u wel wat ervaring hebben en iets van navigeren afweten. U moet immers zelf uw route bepalen, naar de weerberichten luisteren en de wind in de gaten houden. U bent op de door u gehuurde zeilboot met uw eigen gezin, familie of vrienden. Uiteraard zijn er in de haventjes waar u afmeert ook andere jachten met opvarenden waar u contact mee kunt maken. Voor bareboatzeilen  heeft u, in de meeste landen, geen Vaarbewijs nodig (Behalve in Kroatië, daar is het officiële vaarbewijs l of ll wel verplicht). Een bewijs van bekwaamheid (Proof of Competence) is voldoende mits het zeiljacht niet langer is dan 15 m. en niet harder kan varen dan 20 km. per uur. Heeft u geen officieel Vaarbewijs dan kan Special Feeling Zeilvakanties zo'n P.o.C. voor u verzorgen, maar het is natuurlijk altijd beter om zelf het Vaarbewijs te gaan halen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheid van het huren van een zeiljacht, dan kunt U ons aanvraagformulier invullen of u kunt ons een mailtje sturen met uw wensen/vragen. U krijgt dan binnen 24 uur uitgebreide informatie van ons over de mogelijkheden en prijzen. Uiteraard is dit alles geheel vrijblijvend voor u.

De op deze website vermelde prijzen van zeiljachten zijn exclusief kortingen en speciale aanbiedingen.