Een zeiljacht huren op de Canarische eilanden

Een zeiljacht huren op de Canarische Eilanden vanaf Tenerife, Gran Canaria en Lanzerote
Zeiljachten te huur op de Canarische Eilanden

Zeiljacht huren in de Canarische Eilanden vanaf Tenerife

De Canarisch Eilanden horen officieel bij Spanje, maar ze liggen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika. Een fantastisch gebied om een zeiljacht te huren voor heerlijke bareboat zeilvakanties. Vanaf Tenerife hebben we zeiljachten te huur  vanuit Santa Cruz in het noorden en vanuit Puerto San Jose in het zuiden (vlak bij het vliegveld).

Vanaf Tenerife kun je naar de andere Canarische Eilanden zoals Gran Canaria en Lanzarote zeilen.


Zeiljacht huren in de Canarische Eilanden vanaf Gran Canaria

Zeilen in de Canarische Eilanden vanaf Gran Canaria is een gevoel apart. het is echt zeezeilen en voor een zeilvakantie met stromingen en eb en vloed moet je echt wel een beetje kunnen navigeren.  Ook 's winters zijn hier nog zeiljachten te huur voor fantastische bareboat zeilen zeilvakanties. De temperatuur komt er zelden beneden de 15 graden en er waait een hoofdzakelijk westen windje. Tussen de eilanden kan er meestal een iets hardere wind staan.


Zeiljacht huren in de Canarische Eilanden vanaf Lanzerote

Het meest noordoostelijke eiland is Lanzarote. een prachtig eiland en een schitterend zeilgebied voor heerlijke zeilvakanties. Vanuit Puerto Calero kun je om het eiland heen of naar het vlakbij gelegen Fuerteventura of naar de 2 kleine eilandjes boven Lanzarote. Ook een zeiljacht huren voor een lastminute bareboatzeilen zeilvakantie is hier heel goed mogelijk en kan een begin zijn van het echte zeezeilen. Er is wel wat kennis van het navigeren vereist.Download
Voorbeeld van Zeiljachten & Prijzen in de Canarische Eilanden
Prijzen zijn excl. kortingen en speciale aanbiedingen. Bovendien hebben we hier nog veel meer jachten te huur.
Can. Eilanden.pdf
Adobe Acrobat document 190.3 KB