Een zeiljacht huren in Belgie

Zeiljachten te huur in Belgie vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge
Een zeiljacht huren in Belgie voor een tacht langs de kust van Frankrijk of oversteek naar Engeland

Zeiljachten te huur in België voor bareboat zeilen zeilvakanties vanuit Nieuwpoort en Zeebrugge kan bij Special Feeling zeilvakanties.

Bij bareboat zeilen gaat het om een zeiljacht huren  voor zelfstandig zeilen tijdens je zeilvakantie. Het zeiljacht ligt voor je klaar in de thuishaven Nieuwpoort of Zeebrugge en je zeilt er zo mee weg. Aan het eind van je zeilvakantie lever je het zeiljacht weer in de thuishaven in. Een zeiljacht huren voor een tochtje langs de kust van België, de Franse kust of een oversteek naar Engeland of de Kanaal Eilanden, Het is allemaal mogelijk bij Special Feeling zeilvakanties te Harderwijk. Zo'n bareboat zeilvakantie is echt voor de iets geoefende zeiler, aangezien je hier wel rekening moet houden met stroming en eb en vloed. De zeiljachten te huur die we o.a. hebben in België zijn hoofdzakelijk Jeanneau zeiljachten van verschillende grootte zoals de sportieve Sun Fast 3200 en Sun Fast 35 maar ook de hele range Sun Odyssey zeiljachten zoals de Sun Odyssey 32 en Sun Odyssey 36 maar ook grotere jachten zijn beschikbaar.

 

Een zeiljacht huren in Belgie voor een zeilvakantie
Sun Odyssey 33i zeiljachten te huur in Belgie voor zeilvakanties
Zeiljachten te huur in Belgie voor een zeilvakantie
Sun Fast 35 zeiljacht huren in Belgie voor zeilvakanties

Niet alleen per week kan er een zeiljacht gehuurd worden, maar ook per dag.

Prijzen al v.a. 220,- euro voor een hele dag.


Referenties

Bareboat vanuit Zeebrugge naar Engeland en terug 08 - 13/6  

Beste Henk,

Ik kan alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Je hebt mij goed geholpen en alle informatie verstrekt die ik wilde hebben.

Ook daar ter plaatste zijn wij goed opgevangen . Alle tijd is genomen voor uitleg en ook toen wij weer arriveerden zijn wij als goede vrienden uit elkaar gegaan.

Met de boot hebben wij geen problemen ondervonden.

Kortom volgend jaar staat weer een tocht voor de deur en zal ik jou zeker benaderen. Houd er maar rekening meer dat dit weer rond 8/9 juni 2017 zal zijn, maar dan wel graag eens schip met boegschroef.

Met de wind nu gelukkig geen last gehad maar een schip van die lengte is een boegschroef wel gewenst.

Grt Thomas


Download
Voorbeeld van Zeiljachten & Prijzen.
Prijzen zijn excl. kortingen en speciale aanbiedingen. Bovendien hebben we hier nog veel meer jachten te huur.
Belgie.pdf
Adobe Acrobat document 105.7 KB